Taaperot-tutkimushankkeen päätösseminaari 27.10.2016

autumn-275920_1920Kiitoksena kuluneesta yhteistyöstä järjestämme Taaperot-hankkeen päätösseminaarin Varhaiskasvatusviraston tiloissa (Käenkuja 3, Helsinki) torstaina 27.10.2016 klo 9–14.00. Tilaisuudessa tutustutaan hankkeen tuoreisiin tutkimustuloksiin ja jaetaan kokemuksia kuluneesta yhteistyöstä päiväkotien ja vanhempien kanssa. Seminaarin kutsu ja ohjelma löytyvät alta olevien linkkien kautta

taaperot_seminaarikutsu_27-10-2016

taaperot_seminaariohjelma_27-10-2016
 

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti tutkimukseen osallistuneiden päiväkotien henkilökunnalle ja vanhemmille, mutta ylimääräisiä paikkoja varataan myös muille tutkimuksesta kiinnostuneille. Voitte ilmoittaa osallistumisestanne etukäteen tutkimusavustaja Sivi Harkomalle (sivi.harkoma@helsinki.fi).

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

 

Ystävällisesti,

Taaperoiden tutkimustiimi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s