Syksyn 2015 näytteenotto

Hyvät vanhemmat ja tutkimuspäiväkotien henkilökunta,

LASSO-taaperoiden kortisolinäytteet otetaan viikkojen 45 ja 46 aikana. Näyteputket on jaettu suurelle osalle tutkimuspäiväkodeista Helsingin yliopistolla järjestetyn infotilaisuuden yhteydessä 2.11.2015, ja poissa olleille putket toimitetaan suoraan päiväkoteihin viikolla 45. Lapsen päiväkotiryhmän henkilökunta jakaa putket vanhemmille.

Näytteenoton toivomme tapahtuvan päiväkodeissa ja kotona näiden viikkojen sekä viikonloppujen aikana. Päiväkotinäyte (A) voidaan ottaa minä tahansa Teille sopivana päivänä. Kotinäyte (B) otetaan viikonloppuna tai vapaapäivänä, jolloin lapsi ei ole päiväkodissa.

Näytteet noudetaan päiväkodeista viikolla 47, joten niiden tulisi olla otettu ja palautettu päiväkodille viimeistään 16.11.2015. Mikäli toivotte lisää aikaa näytteen ottamiseen, tai haluatte kysyä jotain tutkimukseen liittyen, voitte kääntyä tutkimushenkilöstön puoleen. Ohjeet näytteen ottamiseen löydätte sivuston kohdasta – Ohjeet näytteen ottamiseen.

Ystävällisin terveisin,

LASSO-hankkeen tutkimushenkilöstö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s